Мъже за пример в Благоевград: Фотографът Димитър Кунев: Правя незабравими фотографии!

Едно интервю на Силвия СТОЯНОВА

– Здравейте!

– Здрасти, много ми е дра­го.

– Представете се…

– Ами, както сигурно вече се досещате, казва се Дими­тър Кунев.

– Откога се занимавате с фотография?

– Занимавам се с фото­графия от около 10 години, през които успях да направя прехода от това фотография­та да ми е просто хоби, през период, в който можех да се нарека напреднал любител, до момента, в който вече мога да се нарека професи­онален фотограф. През годи­ните съм снимал почти всич­ко, но истинската ми страст са снимките на хора.

– Какво по-точ­но представлява работата Ви като фотограф?

– Занимавам се предимно със Сватбена фото­графия, която е и основна тема в този сайт, но сни­мам и портрети, рекламни и биз­нес фотосесии, както и модна фо­тография.

– Разкажете за живота си?

– Роден и израс­нал в София, като студент се пре­местих в Благоевград и оста­нах там цели 10-тина години. След което отново се за­върнах в род­ната столи­ца и по­настоя­щем се нами­рам в гр. Со­фия.

– Ра­ботите само в София или?

– Не, не. Пое­мам ан­гажи­менти в цялата страна, както и извън нея.

– Защо хората трябва да из­берат Вас за тяхната сват­ба?

– Добрият сватбен фо­тограф трябва да притежава доста качества, освен това да прави хубави снимки. Ако се замислите, на сват­бения ви ден ще прекарате повече време с фотографа ви, отколкото с почти всич­ки останали участници в сватбата. Именно затова, ва­шият фотограф трябва да е ненатрапчив и усмихнат, да ви предразполага и напът­ства по време на снимките и да направи така, че те да са една забавна и естествена част от вашия сватбен ден.

– Кое е най-силното ка­чество у вас в работата ви?

– В работата си аз правя всичко възможно да съм добър и в двете – да правя незабравими фотографии, на които дълго да се наслаж­давате, както и да оставям в клиентите ми една положи­телна емоция от момента, в който контактуват с мен за първи път, през сватбения ден, следсватбената фото­сесия, през получаването на снимките и фотокнигата им и занапред.

С удоволствие мога да кажа, че с много от младо­женците сме се превърнали в приятели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене