ПОТВЪРДЕНО!!! Георги Калайджиев отново ще играе в „Пирин“(Гоце Делчев)

Той стана поредният футболисти, който се завръща в родния си клуб, за да помогне за каузата „Б“ група и оправда слуховете за своето ново начало в отбора

Нападателят, известен с особения си нрав, показа, че държи на думата си и след като преди време обеща да се присъедини към тима, го направи. Тогава лични дела му попречиха да направи тази стъпка по-рано. Сега обаче той е на линия и започна тренировки с отбора. Самият играч се георги калайджиевприсъедини към неврокопчани през тази зима, след като се бе отказал от активна състезателна дейност и успя да направи необходимото в изключително кризисната 2015/2016 състезателна година да помогне да се осъществи целта – запазване мястото на „Пирин“ в югозападната „В“ група. След това имаше намерение да се откаже от футбола отново, но клубните шефове на неврокопчани успяха да го придумат да остане в крайна сметка.

Така с привличането на футболиста на Градския стадион те дадоха отговор кой е един от играчите, с които разговарят и очакват отговорите им. За момента обаче, всичко е обвито в мъгла кои са новите имена.

Иначе Георги Калайджиев има сериозен опит за 32-те си години, след като е играл освен за „Пирин“(Гоце Делчев), още за „Миньор“(Перник), „Локомотив“(София), „Дунав“(Русе), Банско и „Места“(Хаджидимово). В чужбина игра също така за „Жалгирис“ от литовската столица Вилнюс и след това за кратко в друга бивша руска република – Молдова.

В биографията на футболиста впечатляващото е, че е бил голмайстор през 2008 за „Пирин“(Гоце Делчев) и за Банско година по-късно. Именно на голмайсторския му дух ще разчитат и неврокопчани, за да може заедно с Борислав Хазуров да материализират създадените възможности.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене