Скандал в Реформаторския блок: Лукарски изгонил Димо Гяуров!!!

Скулпторът проф. Велислав Минеков се е представил най-неубедително при изслушването на потенциалните кандидати за президент в Изпълнителния съвет на Реформаторския блок

Това свидетелстват хора, запознати от близо с течащите в политическите среди дела.

След като бившият председател на парламента проф. Огнян Герджиков си направи отвод миналата седмица, след изслушването вчера го стори и някогашният шеф на разузнаването по времето на Иван Костов о.р. ген. Димо Гяуров.

При неговото сядане на масата лидерът на СДС Божидар Лукарски скочил с думите “Аз отказвам да изслушам човека, благодарение на когото Георги Първанов стана президент!” – това се случило, понеже Гяуров димо гяуровскрил папката с досието му.

Така на предпоследната права остават 5-има кандидати – Минеков, Гроздан Караджов, Трайчо Трайков, ген. Съби Събев и Корман Исмаилов. Само последният не се яви на изслушване пред останалите лидери на блока, понеже пипнал летен вирус. Другите 4-ма минаха на интервю за това как се виждат като президент, съобщава „24 часа)

Другия вторник петимата отиват на втори кръг събеседване. Още не бил отпаднал вариантът РБ да подкрепи кандидата на ГЕРБ, за да дадат достоен отпор на левия фронт с ген. Румен

Радев начело. РБ скочи на МВР и Борисов за Буюк Предаването на чуждестранен гражданин на турските власти е знак за погазването на върховенството на закона и евро-атлантическата ориентация на страната – принципи, залегнали в Програмата на правителството за стабилно развитие.

Такава позиция прие Изпълнителният съвет на Реформаторския блок. Опасността от мигрантска криза не може да бъде предмет на двустранни договорки, нужна е общоевропейска позиция, настояват от РБ. И искат веднага след ваканцията на парламента вътрешният министър Румяна Бъчварова да обясни пред депутатите мотивите си да върне Абдула Буюк на Ердоган.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене