Иван Цветков удържа на дадената дума и започна тренировки с „Пирин“. Дойде и албански нападател

Двамата нови футболисти се включиха в днешното занимание на „орлетата“ преди домакинството на ЦСКА-София

Най-много внимание логично привлече юношата на клуба, превърнал се в любимец не само на местните фенове, но и на тези на „Ботев“ и „Левски“ в България Иван Цветков. Смятаният за един от последните кавалери в родния футбол вече не играе повече от година, но след разговор с ръководството на тима реши отново да обуе отново спортните обувки и да се опита да помогне на благоевградчани, които откровено имат нужда от това.

36-годишният нападател обаче не е в оптималната си форма, а за капак има проблеми с болки в коляното, което заслужено му отреди място в сектора за занимания на облекчен режим, за да се възстанови напълно от травмата. Едва тогава може да се стигне до договор между него и клуба.

За 36-годишния Цветков това ще би бил евентуален трети престой в родния му „Пирин“(Благоевград). Той е играл още за „Левски“ и „Ботев“(Пловдив) в България, както за холандските „Хееренвеен“, „Веендам“, „Цволе“, „Хелмонд“(Спорт) и „Спарта“(Ротердам) Освен това се е подвизавал в Турция с екипа на турския „Сивасспор“ и в Азербайджан като състезател на „Хазар“(Ленкоран).

На проби в най-големия град в Югозападна България пристигна и ндуе муечироденият в Шкодра албански нападател Ндуе Муечи, който е играл за последно в латвийския „Вентспилс“.

23-годишният стрелец е шампион на Латвия, голмайстор на тима за последните два сезона и има мачове в квалификационните кръгове на Шампионската лига и Лига Европа. В началото на месеца нападателят е освободен от клуба. Първият му отбор е „Влазния“ от родния му Шкодра, а има мачове и за друг албански отбор, „Ада Велипойе“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене