На плажно парти в Коста Есмералда: Дъщерята на кандидата за кмет на БСП Благоевград М. Богдански-Александра в прегръдка с танцуващия милионер и крал на Инстаграм, италианецът Джанлука Ваки

Красивата дъщеря на кандидата за кмет на Благоевград от БСП Милан Богдански -Алекснадра се включи в плажно парти в Коста Есмерлда, заедно с добилия популярност италианец,танцуващ милионер, Джанлука Ваки. Александра е на почивка в източна Сардиния-Италия, където разпуска с приятели.

На плажа в Коста Есмералда, Александра станала част от групата на милионера Ваки, който шокира мрежата с танцувалните си умения и желанието си за живот, и запечатала новото си приятелство със селфи. Милионерът Ваки набра милиони последователи в мрежата и бе обявен за Крал на Инстаграм.

Неговите видеа с танците му предизвикват противоречиви коментари, но напоследък са най-гледани в мрежата. Джанлука Ваки демонстрира мускули, изваяно тяло за възрастта си и е невероятен танцьор, понякога придружаван от засуканата си, значително по-млада от него, съпруга.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене