77-годишен от благоевградското село Бистрица 9-и ден е в неизвестност

издирва се

77-годишният Веселин Методиев Зашев от село Бистрица до Благоевград е в неизвестност от миналия понеделник, сигнализира неговата жена Фиданка. Двамата от много години живеят в Арабаджийската махала, една от 28-те махали на селото. Преди 9 дни дядо Веселин излязъл по навик да се разходи и повече не се върнал. Полицията в Благоевград била уведомена още на следващия ден, но въпреки усиленото търсене, в което се включили 45 полицаи дядото още не е открит. Поради напредналата си възраст у него вече се забелязвали признаци на старческа деменция, със слабо телосложение е, но не е агресивен.

През зимата в Арабаджийската махала, която се намира на 9 км от Благоевград  единствените постоянно живеещи са само двамата възрастни хора. Едва през почивните дни се оживяват още няколко къщи.

Познати, помагащи за издирването откирха на пътя за курорта “Бодрост”, в близост до разклонението за махалата остатъци от счупени мигачи, което подхранва притесненията им, че дядото е възможно да е бил ударен от кола, натоварен в багажника и после изхвърлен или заровен на друго далечно място.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене