АЗ ОБИЧАМ ТОП ПРЕСА!

Опознай медията, за да я обикнеш

Има медии, които пишат много, но не казват нищо… Ние не сме от тях, ние винаги казваме това, което трябва и то винаги стига до ушите на когото трябва.

Доказателство за това са всички решени проблеми, които сме ви показвали. Осъзнавайки огромната сила на нашата медия ни кара да бъдем много отговорни към нашите многобройни читатели и приятели.

Смеем да наричаме приятели хората участвали до сега в нашата кампания “I ❤ Top Presa” , която ви показваме. Хората, които обичат най-голямата медия в Югозапада. Хора, които се снимат с вестник Топ Преса в ръка от всяка точка на земното кълбо.

Топ Преса отдавна доказа, че е фаворит, сред печатните и онлайн медии в Югозападната част на България. Хората ни обичат, а за да ви докажем и ние любовта си  към вас ще ви разкрием новата си идея.

Кампанията ни “I ❤ Top Presa” има за цел и да запознае още по-голяма част от читателите с вестника, за това ние ще подаряваме всеки петък Топ Преса на:  Дом за възрастни хора “Св. Мина” в кв. “Струмско”, Пенсионерски клуб „Еленово” в благоевградския квартал „Еленово”, Пенсионерски клуб „Еделвайс” в благоевградския квартал „Грамада”. Читалищна библиотека „Никола Вапцаров-1866“ кв. Еленово… А скоро и на още много други места.

11227550_1708171042746791_8748227270333529061_n

6

Rosi

BranoKamenichka

1

2

4

5

3

Galchev

KKManovski

markova

stella

teova

Zlatev

hr

buklev

ivanova

Rosi-st

al

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене