През три океана пристигнаха цветя за рождения ден на „Добрата фея” от Сатовча – Зайра Ибишева

В истински празник се превърна вчерашният ден за жителите на родопското село Сатовча, заради рождения ден на общинския съветник Зайра Ибишева, която повечето хора от Сатовча и района наричат „Майка Тереза“ или „Добрата фея”. Още от сутринта десетки хора поздравиха Ибишева, като й пожелаха много здраве и  успехи.

На дълга и богата трапеза тя не пропусна да събере и уважи своите верни приятели, както и служителите от фирмата й. Голямата изненада за „Добрата фея” от Сатовча дойде около обяд, когато пред домът й спря куриер и й поднесе огромна кошница с цветя с най- милото и затрогващо послание от двете й обичани дъщери, които макар и през три океана не забравиха рождения ден на майка си.

„Плаках от щастие като прочетох посланието от децата ми, моят прекрасен внук и зет. Какво му трябва повече от това на един родител, за да се почувства такъв в истинския смисъл на думата”, коментира емоционалната рожденичка пред ИНФОМРЕЖА.

Тя сподели още, че за празника й е получила и невероятна картина от самоукия местен майстор Цветан Кавраков и семейството му, изработена от мраморни песъчинки, която ще й напомня родната къща в село Плетена. Много любов, уважение и благодарност изсипаха за рождения ден на Зайра десетки хора, на които тя помага като истинска  „Добра фея“.

Искрени пожелания получи за рождения си ден Зайра Ибишева и от хората, на които от години дава работа и от служители от всички институции в община Сатовча.

„Това бе един от най-щастливите ми и незабравими дни, благодаря на всички, които ме уважиха, благодаря и на всички хора, които ме ценят, защото моето сърце е наистина голямо и в него има място за всички добри хора”, сподели Зайра Ибишева.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене