Бивш футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) и Банско се отказа от идеята за завръщане при неврокопчани! Ще играе във „В“ група, но Северозападната

Става дума за Руслан Иванов, който предпочете да се състезава за „Литекс“, който стартира тази година от третото ниво на родния футбол

Футболистът бе спряган сред старите бойци, които да подсилят „Пирин“(Гоце Делчев) и отново да заиграе на Градския стадион, както правеше това преди години. Той можеше да се събере отново в отбора със своите стари познайници Любомир Витанов и Борислав Хазуров, с които игра заедно в Банско до зимата на миналата година. Той обаче предпочете друго – да заиграе за новия отбор в Ловеч под ръководството на Живко Желев. „Литекс” ще участва през новия сезов в Северозападната „В” група и веднага замина за там.

Иначе юношата на „Пирин” (Благоевград) през последния месец тренираше с „Вихрен” и дори игра в някои от контролите на отбора от Сандански. Руслан Иванов дори бе смятан в един период за сигурно ново попълнение на отбора от балнеокурорта. Имаше индикации и за разговори с Банско, където игра до началото на 2016 преди да замине за Гърция, за да играе в „Епископи“(Ретимно) в тамошната трета дивизия. Трета вероятност за него през това лято бе завръщане в южната ни съседка, където да играе с екипа на друг отбор от третото ниво на футбола – „Пантракикос“, но в крайна сметка не се разбра с шефовете и остана в България.

Иначе Руслан Иванов освен в Гърция и „Пирин“(Гоце Делчев) е играл на два пъти в кариерата си за „Пирин” (Благоевград), за „Вихрен” (Сандански) по времето, когато шеф на клуба бе Коко Динев и за „Банско”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене