СКАНДАЛНО!!! За английското джентълментсво или как „Фулъм“ прецака трансфер на Николай Бодуров

Англичаните погодиха мръсен номер и заради забавяне на документите провалиха рреминаването на 30-годишния централен бранител в турския елитен “Касъмпаша”

Там той бе на път да се събере с още двама бивши играчи на „Литекс“  Негови футболисти са бранителите Страхил Попов и Васил Божиков.

От “Фулъм” обаче взели да се разтакават в решението дали да приемат предложението за българския си футболист, въпреки че той не влиза в плановете на мениджъра Славиша Йоканович, който бил категоричен, че няма да залага на българина.

Забавянето с решението на “Фулъм” обаче провалило трансфера на родения в Благоевград бранител. Когато от ръководството на клуба от второто ниво на английския футбол се навили да го пуснат в “Касъмпаша”, се оказало, че е късно.

Турският тим вече си бил намерил футболист за този пост и нямал нужда от Николай Бодуров.

Така сега защитникът продължава да тренира с “Фулъм” в очакване да си намери нов отбор. Договорът му с “котиджърс” изтича следващото лято. Заради това лондончани държат да продадат българина, а не да го пускат някъде под наем.

През пролетта благоевгразчанинът риташе като преотстъпен в датския “Мидтиланд”, с който игра и срещу “Манчестър Юнайтед” в Лига Европа. Преди това той бе записал едва 3 мача за “Фулъм” в миналата кампания. През лятото на 2014 г. “Литекс” получи милион евро за Николай Бодуров от английския тим.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене