16 годишен неправоспособен младеж от Самуилово се преобърна на пътя с мотор

полиция

През изминалото денонощие, на територията на област Благоевград, са станали следните ПТП:
На 15.03.2014г. около 01:50 часа, мотоциклет с неустановена марка и без регистрационна табела, управляван от неправоспособен 16-годишен младеж от с.Самуилово, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока от с.Ключ към с.Габрене, пада на пътното платно и допуска ПТП, при което са пострадали водачът и возещата се на мотоциклета 18-годишна девойка от с.Ключ. Пострадалите са получили охлузни рани в областта на тялото без опасност за живота.
На 15.03.2014г. около 10:45 часа, товарен автомобил „ Пежо Боксер” управлаван от Х.Т./19г./ от с.Краище, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока от гр.Разлог към гр.Якоруда, излиза в дясно от пътното платно и се преобръща в крайпътна нива. В резултат на станалото ПТП са пострадали пътуващите в автомобила: М.Б./24г./от с.Краище, който е с контузия на гърдите и И.Г./20г./ от с.Краище, който е с контузия на главата и лявата подбедрица. След извършен медицински преглед пострадалите са освободени за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача Х.Т. е отчела отрицателен резултат.
На 15.03.2014г. около 18:23 часа, на изхода на с.Горна Брезница, мотоциклет „Априля”, управляван от Л.И./22г./ от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза в ляво от платното за движение и пада в река Брезнишка. Вследствие на инцидента, с контузия на черен дроб и кръвоизлив в коремната кухина е пострадал водачът, който е настанен в МБАЛ-Благоевград с опасност за живота. Л.И. не е притежавал необходимата категория за управляваното от него МПС.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене