ВНИМАНИЕ ПАЗЕТЕ СЕ! Доказан непочтен работодател търси новите си „шарани“ в град Гоце Делчев !

Месарят Крум Мушев от столицата, опипва почвата с платени медийни послания да намери своите нови шарани в град Гоце Делчев. Гръмко търси дистрибутори с книжка и сваля звезди на обществото обещавайки мед и масло ако се започне при него. Читатели на Топ Преса обаче алармираха в редакцията и за другата страна на Крум Мушев – непочтенността като работодател. За справка те ни изпратиха линк от мнение за него в сайта https://bgrabotodatel.com, който е безпорен авторитет в бранша. Ето част от мненията за Крум Мушев от страна на негови служители и кандидатствали при него за работа. “ Канят ме на интервю за работа в офиса им , дават ми адреса и аз питам:“ Този район не ми много познат , ако се затрудня с откриването ви , може ли да ви звънна да ме упътите ? “
отговорът – “ Разбира се , звъннете .“
Отивам в района 1 час по – рано от уговорката , търся офиса им , резултатът е нула. Започвам междувременно да им звъня , но никой не вдига . Звънях точно 10 пъти в разстояние на 1час , от тези 10 пъти сигналът беше – 7 свободно и 3 заето . Представям си коооолко са заети в този офис , че няма кой да ти вдигне телефонът . Давам си сметка , че щом отношението с кандидатите за работа е такова , какво ли е към вече работещите там .

Така … Заплата-500 лева.  Работи се по 6 – 7  дни седмично,включително и в неделя. Почива се от време на време в събота, като обещават че някога ще си вземеш почивните дни. Заплата …… се взема в края на втория месецно често закъсняват. Алтернатива – те да си работят.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ В ПЪРВОИЗТОЧНИКА ТУК

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене