Общинският съветник Димитър Бояджиев направен на пух и прах в предаването „Искам думата“ от водещия Георги Харизанов

2Общински съветник Димитър Бояджиев бе направен на пух и прах пред цяла България в предаването по Канал 3, „Искам думата“.

Водещият Георги Харизанов представи видео от кампанията „Аз съм БСП“, в което главния герой е именно местния ни политик.  Ето какво каза той във видеото:

„Здравейте. Аз съм Димитър Бояджиев от младежкото обединение на БСП. Тук в дълбоките дебри на Пирин планина реших да се включа в кампанията на Сергей Станишев и Корнелия Нинова. Аз избрах БСП, защото БСП е демократичната левица на България. Партия, която се бори за повече солидарност и равенство между българските граждани.  Чрез това видео, искам да изразя своят протест срещу отнемането на гласа на целия български народ, сред улични пунчове. Глас народен, глас Божи! Ние сме БСП.”

За учудване на местния ни политик, думите му бяха приети от водещия с насмешка, най – вече думата „пунчове“. Публикуваме думите на Георги Харизанов, с които описа изказването на Бояджиев и коментара му за работата на БСП:

 „Г – н Бояджиев, бих искал да Ви напомня следното. Правителството на Орешарски не падна заради уличните пунчове. Правителството на Орешарски упорито вършеше безобразия, въпреки и напук на уличните пунчове, които не бяха никакви такива, а протестиращи мирни граждани. Правителството на Орешарски не подаде оставка, заради уличните пунчове, а защото, въпреки че нацелувахте едно хубаво г – н Местан, той оттегли доверието си от вашата партия след поредната загуба на евроизборите през 2014 година. Та пунчовете са ви най – малкия проблем. Важното е да сме живи и здрави“..

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене