Още двама нови футболисти се присъединиха към Банско

Става дума за игралия преди години за „козлите“ Благой Наков и подвизавалият се до края на миналото първенство Красимир Илиев

благой наков

Благой Наков се завърна в Банско, където игра преди няколко години

красимир илиев

Красимир Илиев ще продължи кариерата си в Банско, а не в „Нефтохимик“, след като прецени, че при бургазлии няма да има титулярно място

31-годишният полузащитник Наков пристига като свободен агент от елитния „Пирин“(Благоевград). В кариерата си той е играл още за „Беласица“(Петрич), „Вихрен“(Сандански), Монтана и „Локомотив“(Пловдив).
24-годишният атакуващ халф Красимир Илиев пък се завръща на стадион „Свети Петър“. Той беше титуляр в отбора през миналия сезон, но след края на кампанията напусна и стартира лятна подготовка с новака в елита „Нефтохимик“. Полузащитникът обаче не успя да се утвърди при бургазлии и реши да се завърне в Банско.

„Вече сме наясно на кои състезатели ще разчитаме през есенния дял от новото първенство на „Б“ група. Доволни сме от старанието и подготовката на нашите футболисти. Изградихме един сплотен колектив и съм уверен, че ще накараме останалите членове на „Б“ група да се съобразяват с нас“, заяви помощник треньорът Иван Топузов.

Банскалии ще изиграят контролен мач срещу представителя на “В” група „Струмска слава“ в четвъртък. Двубоят трябваше да се играе днес, но беше изместен с ден по желание на треньорското ръководство на радомирци.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене