КЪРВАВ ЕКШЪН!!! Бежанец закла с мачете бременна полякиня! Видео от случая

21-годишният сириец разсякъл жената пред погледите на много хора в закусвалня в греманския град Ройтлинген, ранил е други двама мъже, след което избягал на улицата

При излизането си от заведението въртял победоносно мачетето над главата си и дори погнал полицейски автомобил, коментират, местните медии, позовавайки се на свидетели. Според очевидците мъжът е бил напълно не на себе си.

Шофьор на БМВ видял нападателя, дал газ и го блъснал. Проснат на улицата го арестувал полицейския патрул, който пристигнал минути след това.

Шофьорът спасител се казва Алпер К., на 21 години и е син на собственик на дюнерджийница. Благодарение на него са избегнати още кръвопролития.

Сириецът е дошъл в Германия преди година и половина. Работел в същата закусвалня „Мангал” и с полякинята били колеги и сириецът се влюбил в неяв. Жената е бременна, съобщава още полицията. В късния следобед вчера той внезапно нахлул в ресторанта, въртейки мачетето. Хората избягали в паника. Жената се скарала с него и той я убил. Той вече бил познат на полицията.
Вижте как го арестуваха полицаите:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене