Банско с поражение 2:4 от „Академия Горан Пандев“

Мачът се игра на стадион „Свети Петър“ в курортния град

Македонците вече четвърти ден са на лагер в Банско и записаха втора поредна победа, след като в неделя се наложиха над сънародниците си от Победа (Прилеп) с 2:0 на терените на хотел „Пири“.

За Банско пък бе затвърдена куриозната тенденция да нямат нито едно равенство и до момента или сам побеждават или само губят.

В двубоя срещу „Академия Горан Пандев“ отборът на Банско направи много грешки в защита и това даде своето отражение. До почивката резултатът бе 1:1, след като западните ни съеди откриха първи след 20-ина мин. игра. В самия край на полувремето Георги Фикийн се възползва от разсеяна игра на противниковата защита и открадна топката, за да може, сам срещу вратаря да изравни. Македонците отново поведоха в 59-та мин., но след асистенция на Васил Туджаров дошлият на проби от „Локомотив“(София) Ангел Димитров изравни за 2:2. След това в 78-та македонците поведоха, а в 86-та мин. бе оформено крайното 2:4 след неразбирателство между защитата и влезлия през второто полувреме вратар Георги Ставрев и последвал автогол на Мурад Ибрахим.

Дебют за „козлите“ направи и бившият футболист на ЦСКА, „Славия“ и „Черно море“ Йордан Юруков, който игра 20 минути в срещата.

Следващата контрола на Банско е в събота от 10.30 на собствения му стадион срещу друг македонски отбор – „Пелистер“(Битоля).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене