„Пирин“ Разлог направи реми с „Монтана“ в последното си домакинство в Разлог за сезона

пирин разлог

Отборът на „Пирин“ Разлог остана без победа тази пролет, след като направи второ домакинско равенство тази пролет. Разложани направиха атрактивно 2:2 с „Монтана“. Възпитаниците на Христо Джоджов и Димитър Соколов изоставаха на два пъти в резултата, но показаха характер и успяха да спечелят поне точка с гол в последната минута.

Двубоят предложи атрактивен сблъсък на двама братя Димитър Наков игра за „Пирин“ Разлог, а брат му Благой – за „Монтана“. Именно той, в 26-та минута, откри резултата за гостите, а в 44-та Георги Фикийн изравни за 1:1. В 68-та минута, след центриране на бившия капитан на „Пирин“ Гоце Делчев Петър Лазаров, Ангелов, с удар от много малък ъгъл, изведе отново гостите напред. До края на мача реферът Адриан Петров отмени гол на Димитър Димитров от домакините, но в последната минута, след центриране на Юруков, отново Димитров с глава оформи крайното 2:2.

Това бе последно домакинство за „Пирин“ на стадиона в Разлог. Заради започващия ремонт на градския стадион отборът ще се премести в Симитли, където ще играе домакинските си срещи до края на сезона. След 2 седмици там ще се играе и местното дерби между „Пирин“ Разлог и „Банско“.

Автор: Стефан Дамянов, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене