Малките таланти на Банско „Детско лято 2016”

След успешното завършване на „Плувно лято 2016” по Програмата на Община Банско за летни детски активности,  продължават  занимания Детските летни школи по изобразително и приложно изкуство и Школата по музика – фолклорно пеене и народни инструменти.

5Всеки ден в Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” се провеждат занятия по музика – фолклорно пеене и народни инструменти под ръководството на Марин Бърдарев. Децата се включват в заниманията с голяма любознателност и желание, проявяват голям интерес към музикалните инструменти и така обогатяват своите знания и музикална култура.

Ръководителите на Школата по изобразително и приложно изкуство Елена Райкова и Благомир Козарев успяват да развият творческото въображение и изобретателност на бъдещите художници. В резултат на заниманията по изкуство децата творят своите произведения, рисунки и апликации.

Участниците в школите старателно се подготвят за успешния финал, когато ще се представят с изложба, а за почитателите на музиката – ще се проведе концерт на 19.08.2016г. от 18.30 часа в Големия салон на Читалище „Н. Вапцаров”.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене