ОФК“Пирин“(Благоевград) с нов фенмагазин и две нови чуждестранни попълнения

Надеждата е в новия обект за спортни стоки с марката на отбора от курортния град да бъдат много феновете, които ще купуват фланелки с имената Александре Ханс и Кристиян Кощрна

Така се наричат двете нови чуждестранни попълнения в отбора от най-големия град на Пиринско. Те вече официално са играчи на клуба, след като поставиха подписите си под договори, изготвени след одобрението на треньора Стефан Генов. Според тях новите футболисти на „орлетата“ ще играят с екипа им в следващите две години като за тяхното одобрение сериозна тежест имаха не само добрите им изяви по време на контролите, но и възрастта им – 23 години.

Първият от тях – бразилският централен защитник с германски корени Александре Ханс, другият – словакът Кристиян Кощрна, който е гласен ляв или десен краен защитник. В предстоящия сезон Ханс ще се подвизава с номер 5, а Кощрна с номер 4 на екипа.

В същото време техните екипи ще намерят място и на щандовете на новия магазин, с който ще разполага ОФК „Пирин“(Благоевград), в който привържениците на клуба ще могат да закупуват всякаква официална екипировка на орлетата, както и фенски артикули.

Този петък предстои  представяне на новата екипировка на орлетата, които ще се състезават с елитната италианска марка „Errea“ от 14.00. Тогава магазина Спортдепо в благоевградския МОЛ LARGO  ще се проведе кратък коктейл, на който ще бъдат представени официалните екипи на ОФК „Пирин“(Благоевград), а съвместно с тях и някои от новите попълнения в отбора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене