Абди Абдиков над всички при втората загуба на Банско през тази седмица

Бившият вратар на гоцеделчевци защити мястото си в клуба от зимния курорт със своите изяви срещу „Черно море“, независимо от поражението с 3:0

Отборът от морската столица надделяха в контролата, играна на стадион „Св. Петър“, след като демонстрираха самочувствие и показаха, че при Георги Иванов ще бъдат сред тимовете със свой почерк.

Те започнаха вихрено и организираха няколко образцови атаки към вратата на Банско, докато домакините се бранеха организирано и играеха на контраатака, което няма как да изненада някого с оглед на разликата в класите.

В 8-та и 12-та мин. един от най-активните на терена – Георги Илиев стреля опасно, но Абди Абдиков бе на висота и неутрализира сигурни голове във вратата си. в 22-та мин. Романов стреля опасно, но стражът на „козлите“ бе непоколебим и се справи с опасността. В 24-та се случи логичното и резултатът бе открит от Георги Илиев, който бе съборен в наказателното поле на символичните домакини.

След попадението Банско се опита да изравни играта и донякъде успя да го направи като в 54-та мин. получиха право да изпълнят дузпа, но за съжаление най-опитният сред всички и капитан на отбора – Любомир Витанов стреля над вратата. Докато бе на терена вратарят на „козлите“ спаси няколко сериозни положения, а след него и заместникът му Георги Ставрев също имаше добри изяви. С тях двамата футболисти дадоха отговор на въпроса за това какъв ще бъде екипът за вратарския пост на тима от скикурорта

„Черно море“ отвърна и Андреас Васев покачи резултата на 2:0 в 69-та мин. Десет минути преди края на мача Уго Секо оформи крайното 3:0.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене