Формата на пъпчето издава колко ще живеем

По формата на пъпчето може не само да се определи продължителността на живота, но също така и да се определи общото психологическо състояние и характера на човека.

Ако искате да разберете дали ще живете дълго, внимателно разгледайте пъпчето си, а след това го сравнете с един от шестте типа пъпчета, които съществуват.

Хоризонтално пъпче, изтеглено леко настрани. Такива хора са много емоционални, което понякога влияе отрицателно върху здравето им. Средната продължителност на живота на такива хора е седемдесет години.

Вертикално пъпче, което е сякаш разтеглено надолу и нагоре. Човек с такова пъпче е векилодушен, уравновесен и уверен в собствените си сили. Такива хора живеят седемдесет и пет години.

Изпъкнало пъпче, което излиза напред спрямо линията на корема. Собственикът на такова пъпче е оптимист и ентусиаст. Средната продължителност на живота на такива хора е седемдесет и две години.

Вдлъбнатото пъпче е характерно за хора, които са добри, излъчват любов към всичко живо, емоционални и състрадателни. Средната продължителност на живота им е около шестдесет и пет години.

Пъпче, което е изместено от центъра на корема, е знак, че човекът е склонен към развлечения и често настроените му се променя. Средната продължителност на живота на такъв човек е около седемдесет години.

Кръглото пъпче с равна форма говори за това, че човекът е скромен, сдържан, тих и притеснителен. Средната продължителност на живота на такива хора е около осемдесет и една години.

В горепосочените форми на пъпчето не се включва промяна на формата на пъпчето, възникнала при херния и други заболявания, както и следоперативни промени.

www.actualno.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене