До края на седмицата ще бъде ясно кои футболисти остават в Банско

Това ще се случи след общо 3 приятелски мача, в които играчите ще могат да се докажат. Сред тях попълненията от Гоце Делчев са с най-големи шансове

В тях ще бъде даден последен шанс на футболистите да се докажат и да убедят ръководството, че трябва да бъдат подписани договори с тях, обявиха от клуба. За козлите“ днес (сряда) предстоят две приятелски срещи. Едната е с начален час 10.30 и ще се играе на хотелски комплекс „Пири“ и срещ „Ботев“(Враца). другата е 8 часа по-късно и ще се играе на клубния стадион „Свети Петър“, където старши треньорът Петко Медвецки ще изведе своите подопечни срещу „Черно море“(Варна). Иван Топузов от треньорския щаб на ПФК „Банско” потвърди намерението, че в двата контролни мача в сряда ще изпробват два равностойни състава. „Това ще бъде последният шанс за някои от футболистите, дошли на проби отвън. Очакват се трима класни футболисти от други български отбори, но имената им засега ще запазя в тайна до подписването на договори. Доста голям интерес има към нашия отбор като противник за провеждане на контролни мачове от страна на готвещите се в района български и чуждестранни отбори. Всичко за момента върви по план и ние вече имаме яснота относно повечето от нашия състав.Естествено е да споменем, че ще има неща, които ще бъда напасвани в движение, но в крайна сметка това ще може да се случи по-бързо, ако сме подготвени по-добре,”, добави още младият специалист.

Последната проверка на банскалии за седмицата ще бъде срещу „Велбъжд” (Кюстендил) тази събота от 10.30 на централния стадион в зимния курорт.

В момента в тима най-голяма е колонията на неврокопчани, след като към Борислав Хазуров, Любомир Витанов и Петър Лазаров се присъединиха Абди Абдиков, Мурад Ибраим и Ахмед Адемов, които почти на 100% остават в тима за новата кампания. Основание за това дава доста активната им игра и отличните прояви до момента в подготовката.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене