Коцето лудна по фолкпевица от Банско

Фолкпевецът с палави очи Константин буквално луднал по колежката си Ирена.

Коцето отдавна симпатизирал на чаровната изпълнителка, като не спира да си търси удобен повод, за да осъществи контакт с нея. В крайна сметка желанието му се сбъдна, тъй като Ирена участва като беквокалистка в последното му хитове парче „Лека нощ“.

В песента Ирена стартира изключително силно с редовете:

„Спрях ли да ти липсвам като заспиваш?
За мене спря ли да те боли?
Сега в кои ръце да отида
докато още ми липсваш ти?“

„За мен е чест да участвам в песента на един от най-добрите певци на поп фолк сцената. Поканата за общия ни проект дойде от негова страна. Двамата си паснахме много като гласове и песента се радва на голям успех. Феновете ни много се изненадаха от общия ни проект, но това беше една от основните ни цели“, коментира пред „България Днес“ хитовата фолкпевица, която е родена и израснала в Банско.

Коцето покани колежката си за беквокалистка

Тя призна, че многобройните й почитатели постоянно я питат дали с Коцето няма да направят дует, но тя предпочитала загадъчно да премълчава отговора.

В момента изпълнителката е насочила мисли единствено към предстоящата си бляскава сватба. Ирена, която стана популярна като българската Кончита Вурст, е сгодена за колегата си Александър, но предстои да се обвържат официално.

Ирена и Александър стягат сватба

Интересното е, че доскоро никой в публичното пространство не знаеше за тяхната връзка. Двамата са се появявали заедно на събития, но никога не са демонстрирали близост, и затова новината за интимните им отношения е повече от изненадваща.

В професионален план пък музикалните експерти й предричат звездна кариера, тъй като впечатлява с невероятен глас, а видео клиповете й винаги са различни и провокират въображението.

В. Стефанов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене