ПР- екскепртът Наско Лазаров: Обожавам дългите полети

Наско Лазаров е роден на 7 Декември през 1972 година в Благоевград. Завършва висше образование в Югозападен Университет „Неофит Рилски“. След следването си усъвършенства познанията си в медия и реклама в Американския университет отново в Благоевград. Изявява се като журналист за вестниците – „Пари“, „Народна младеж“, „Бизнес и реклама“.
През 2005 година създава своя собствена PR агенция наречена „Профайл“, която в последствие става доста популярна в България и жъне успех. Освен като PR, Наско се изявява като медиен консултант и рекламен мениджър. Някои от по-известните модни списания на които той е рекламен мениджър са Anna Club и Beauty. Също така консултира предавания като „Защо не“ с Марта Вачкова, както и „Огледала“, много от известните лица на България от певици и артисти до големи компании. Носител на приза „Човек на 21 век“. Организатор на редица конкурси за красота, гала вечери и ВИП събития. Навръх рождения си ден Наско успя да разкаже за своите въздушни преживявания за читателите на delo.bg.
Първият ми полет със самолет беше в студентските ми години. Имах командировка до Будапеща, където трябваше да присъствам на семинар. От „Отворено общество“ ми бяха осигурили самолетните билети, както и всичко останало. Преди полета крадци бяха нахлули и ограбили апартамента ми. За щастие самолетните билети не бяха покътнати, както и международния ми паспорт. Бях много щастлив, защото трябваше да върна 350 евро при загуба на билетите.
Впечатленията ми от първия полет са прекрасни, не съм се страхувал или притеснявал. Самото излитане и приземяване беше изключително вълнуващо.
Полетът, който няма да забравя беше до Банкок преди три години. За два дни организирах билетите и пътуването. Пътуването продължи около 25 часа. В дългите полети всеки пътник е достатъчно ухажван и глезен, като започнем от слушалки, дигитални тв екрани, на които може да се избират филми, игри, музика и всичко, което ти доставя удоволствие, като включим и меките одеяла. За мен дългите полети са предпочитани и приятни, имайки предвид, че човек може да поспи, да се поглези, хапне или пие кафе. Обожавам да виждам от високо новите космополитни градове, които съм посещавал.
Няма да забравя пътуването си със самолет и до Перу, което също беше много интересно и изморително. Всичко онова като култура, което виждам, ме зарежда много.
Освен полетите обичам много и круизите, много съм обикалял и видял. В момента планувам полет до Доминиканската република.

Вестник „Запад – Юг“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене