Кубрат Пулев влиза в туристическия бизнес в Югозапада, прави къща за гости

Кубрат Пулев влиза в туристическия бизнес в Югозападна България. Луксозната вила, която той купи в Сапарева баня, превръща в къща за гости. Строителни работници действат усилено по ремонта на къщата. Пет от стаите вече са пригодени за гости, съобщиха работници на обекта. В двора на вилата има басейн с минерална вода. Имотът на Кобрата е на 5-6 м от мястото, където извира най-топлата вода в Европа – 103 градуса. Къщата има и голяма зимна градина, която гледа към басейна.

Работниците на обекта заявиха, че са наети от Александър Кацов, който заедно с Кубрат Пулев ще върти хотелиерския бизнес. Както вестник  „Струма“ писа, Александър Кацов, популярен с името Сашо Боксьора, продаде вилата в Сапарева баня на Кобрата, с когото са приятели отдавна, срещу дела на Кубрат Пулев в друг голям имот в Сапарева баня. Става въпрос за бившата почивна станция на Министерството на транспорта, която купиха в съдружие Кубрат Пулев, дупнишкият бизнесмен, собственик на автокъща, Вергил Кацов и брат му Александър за 1,5 млн. лв. В хазната на общината в Сапарева баня тримата са внесли 36 000 лв. данък за придобиването на имота.

Кубрат Пулев се отказа от своя дял в този имот в замяна на луксозната вила, бивша собственост на нашумелия Димитър Владимиров от Дупница. Около имота на Френскио, който той оценява на 1 млн. лв., от години се вихрят скандали, наскоро дупничанинът пак протестира пред съда с твърдението, че е бил принуден да продаде скъпата вила за 30 000 лв. на Сашо Боксьора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене