Фенки скриха топките на Евро 2016

Евро 2016 не е само борба и не е само футбол, той е и много фенове, а вниманието покрай горещите страсти приковават и фенките

Особено актуални в социалните мрежи станаха две от тях, които се превърнаха в своеобразна емблема на Албания. След първата победа на страната на еврофинали, а и изобщо на голям футболен форум мрежата буквално гръмна с Рике и Ирид. Двете девойки заслужават определено вниманието и може спокойно може да се твърди, че определено отклониха вниманието на всички от футболната среща. Според ТОП ПРЕСА тези знойни фенки си заслужават да им се отдели сериозно внимание и че само заради такива като тях е грехота да не следите всеки един мач. Както е фенки 2тръгнало, жените определено се превръщат в заклети привърженици на футбола. И няма лошо – хем ще гледаме добри срещи, хем от време на време ще ни показват някоя фенка със сочни и откровено впечатляващи форми. Такива като Рике Рочи и Ирид Окса са момичета, които могат да хвърлят мъжката част в сериозни размисли и страсти, които определено няма да бъдат свързани само с любимата им игра. Красавиците бяха фокусирани още от първия мач на любимите им албанци. Ние нямаме нищо против по-честичко да ставаме свидетели на такива гледки.

От своя страна следящите редовно първенството вече съжаляват за това, че Русия си тръгна твърде рано от първенството, след като прочулата се с не особено добри прояви тяхна агитка показа и едно далеч по-добро лице. Женската част на „братушките“ е фенкипозната отдавна по света, а и на това първенство убедиха всички какво означава славянската красота. Ние от ТОП ПРЕСА сме сигурни, че българките имат също сериозен потенциал и дори можем да твърдим за наличие на показатели, с които да превъзхождат рускините, та и доста други. Тук обаче можем да благодарим на нашите футболисти ги оставиха да си ги гледаме само ние в България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене