Савеклиева в Гоце Делчев: Вярвам, че новото ръководство ще върне позициите на ГЕРБ в общината

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева проведе работни срещи със структурите на партията в Гоце Делчев и Гърмен.

В Гоце Делчев това бе първата работна среща на новоизбраното общинско ръководство с ръководител Димитър Гамишев.

„Направихме нужната промяна в ръководството в община Гоце Делчев след загубата на местните избори и оставката на досегашния ръководител – народният представител Георги Андонов. Вярвам, че новото ръководство ще направи всичко възможно, за да върне позициите на ГЕРБ в общината”, каза Даниела Савеклиева.

Тя подчерта, че е необходимо структурата да е консолидирана, общинските съветници и представителите на ГЕРБ да продължат да помагат за решаване проблемите на хората.

На срещата в Гърмен присъстваха общинските съветници, председателят на ОбС и представители на съсловните организации. Бяха коментирани проблеми от организационен характер, позициите на общинските съветници от ГЕРБ при решаването на значими проблеми в община Гърмен.

И на двете срещи бе коментирана политическата обстановка в страната, предстоящите президентски избори и кондицията на структурите по населени места.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене