Осъдиха тризначките Вяра и Надежда за клевета

Осъдиха тризначките Вяра и Надежда за клевета, видеозапис спаси Любов от 5000 лв. глоба

Дело, което заведе продуцентът на „Биг Брадър“ Никола Тупарев срещу Вяра, Надежда и Любов за клевета, приключи в негова полза на първа инстанция. Вяра и Надежда са осъдени да му платят солидарно 5 000 лв. за причинените неимуществени вреди, а искът срещу Любов беше отхвърлен.

Преди година Вяра, Надежда и Любов обвиниха Тупарев, че ги е заставил да работят като проститутки в Монако. Твърденията им сериозно вбесиха продуцента, който излезе с изявление, че ще заведе дело срещу тях. На няколко пъти тризначките опитаха да замажат изцепката си, но въпреки това не им се размина.

В Районен съд – Благоевград, има и трето дело по Закона за задълженията и договорите, което е насрочено срещу една от тризначките – Любов Станчева.

Любов, която беше победителка в „Биг брадър“ през далечната 2006 г., е изтеглила потребителски кредит, след което е отказала да го изплаща.

Сестрите прибраха цели 200 бона от голямата награда на шоуто, които профукаха за няколко години. Въпреки че твърдяха, че ще вложат всеки спечелен лев в общ бизнес, плановете им се осуетиха и от колосалната сума не остана и следа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене