ВПЕЧАТЛЯВAЩО И ЗА ПРИМЕР!!! Братята Джака изпращат 80% от приходите си на семейството си

Става дума за две от звездите на Евро 2016, които сътвориха първия куриоз в историята на футболните финали на Стария контуинент

Това са братята Гранит и Таулант Джака, които са етнически албанци, но излязоха един срещу друг в мача между Швейцария и Албания завършил с победа на „кръстоносеците”.

Двамата просто са избрали да играят за различни тимове, както това  Гранит е най-новата перла в селекцията на Арсен Венгер в „Арсенал“, а Таулант е титуляр в Базел от години, но те не харчат парите от многомилионните си договори за скъпи коли, яхти и т.н. като повечето футболисти. Всъщност голяма част от техните заплати отиват при родителите им! Някои трудно разбират това, но те имат своята философия за това.

„Ние дължим всичко на нашите родители и искаме да им върнме нещо. Всеки месец от нашите приходи им даваме 80%. Ние сме млади и наивни с парите, парите могат бързо да си заминат. Ако някой си мисли, че е по-добър само защото има повече пари в сметката, той много бързо може да падне по лице. Семейството е най-големият лукс”, заяви Гранит Джака.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене