ГОРДОСТ ! Първокачествени услуги и изцяло нова философия за туризма превръщат Неврокопския край в предпочитана дестинация през цялата година.

1Първокачествени услуги и изцяло нова философия за туризма превръщат Неврокопския край в предпочитана дестинация през цялата година….. Туристическият елит се събра през уикенда в Гоце Делчев за церемонията по официалното откриване на луксозния комплекс Uva Nestum Wine & SPA. На грандиозното за Неврокопския край събитие присъстваха заместник-министъра на туризма Александър Манолев, кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, Благой Рагин, председател на Българската хотелска и ресторантьорска асоциация, Мариана Добрева, заместник-председател на УС на Българския съюз по балнеология и спа туризъм, представители на местната власт, туристическия бранш, шоубизнеса и др.

Uva-4„През последните години се наблюдава промяна в предпочитанията на туристите по отношение на категориите хотели, в които почиват. През 2015 г. от всички реализирани нощувки в страната 50% са в 4- и 5-звездни хотели“, заяви заместник-министърът на туризма Александър Манолев. По думите му, това от една страна показва, че потребителят търси все повече високо качество по отношение на храната, обслужването и допълнителните услуги, които се предлагат в българските хотели. А от друга страна, тази тенденция е в унисон с усилията на Министерство на туризма да развие България като целогодишна туристическа дестинация. „Ето защо комплекс Uva Nestum Wine & SPA напълно отговаря на търсенето на пазара на туристически услуги и вярвам, че такъв тип комплекси са правилната посока за развитие“, каза още Манолев.

Uva-5„Нашият бизнес е гостоприемството. Разбирането ни за гостоприемство е свързано с лично отношение към качеството на обслужване“, заяви Иван Биларев, собственик на Uva Nestum Wine & SPA. „Обръщаме внимание на всеки детайл и се отнасяме с искрено и персонално отношение към всеки гост. Стремим се да предадем тази култура и ценности на всеки член от нашия екип“, допълни той.

Uva„Изключително съм горд, че имаме такъв комплекс като Uva Nestum Wine & SPA на територията на община Гоце Делчев, защото съм убеден, че той поставя изцяло нови и по-високи критерии за качество, което ще се отрази благоприятно на туристическите услуги в целия Гоцеделчевски регион. А от това печелят най-много потребителите“, заяви кметът на Гоце Делчев Владимир Москов.

Uva Nestum Wine & SPA е комплекс, изграден по примерите за устойчив туризъм на световноизвестните винени дестинации. Като прилага съвременните тенденции и култура в туристическата индустрия Uva Nestum Wine & SPA съчетава модерните технологии и иновации с даденостите и потенциала на района, за да предостави качествен и уникален туристически продукт. По този начин комплексът спомага за развитието и налагането на целия Гоцеделчевски регион като дестинация за целогодишен винен, спа, културно-исторически, събитиен, религиозен, планински и екотуризъм.

В хотела на площ от 5000 кв. метра се простират 24 стаи и 9 апартамента с възможност за настаняване на до 100 гости и функционално обзаведена конферентна зала със 100 места с модерно техническо оборудване. Той се явява завършващият етап на цялостния спортно-рекреационен комплекс  Uva Nestum, разположен на площ от 62 дка и предлагащ отлично съчетание на стилно обзавеждане и просторни паркови пространства, които се поддържат с автоматизирани системи за дъждуване и капково напояване.

Uva-2Виното е в центъра на комплекса. Uva Nestum Wine & SPA разполага със 17 дка висококачествени лозови масиви, от които се произвежда първокласно Uva Nestum вино. То вече е удостоено с редица медали и награди от винени конкурси в България и на Балканите. За втора година виното бе отличено с медали на тазгодишния Балкански винен фестивал. Червеното вино Uva Nestum Рубин и Мерло, реколта 2013 г., получи сребърен медал, а Uva Nestum Rose 2015 бе удостоено с бронзов медал. На миналогодишния Балкански конкурс Uva Nestum Rose Syrah 2014 получи трофей в категория „Розе“. Още първото бутилирано вино – Uva Nestum Рубин и Мерло, реколта 2009 г., печели златен медал от конкурс – дегустация в Драма.

Uva-3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене