Юношите на „Левски“ братя Цоневи, няма да играят при „сините“, но може да не заиграят и в „Берое“

За това уведомяват запознати с делата около родените в Благоевград 21-годишни футболисти

Според въпросните източници Радослав и Борислав все още бавят подписването си с „Берое“, въпреки че се разбраха с клуба, а причината е оферта от чужбина. Двамата са получили предложение от отбор зад граница и все още обмислят заедно с мениджъра си онова, което ще бъде най-добро за тях.

На 99% пък е сигурно, че 21-годишните халфове няма да останат в настоящия си клуб „Левски“, с който контрактите им изтичат в края на месеца, а те не смятат да ги продължават.

Старши треньорът на „Берое“ Александър Димитров е работил с двамата по време на престоя си начело на юношеските национали до 19 години. Той отлично познава характеристиките им и смята, че могат да бъдат полезни при изграждането на новия облик на отбора. Самият той дори е водил разговори с младите футболисти, за да ги придума да дойдат във водения от него отбор.

Радослав Цонев има 57 срещи за „Левски“ във всички турнири, в които е вкарал 4 гола. Брат му Борислав, който на два пъти отсъства дълго време, след като скъса коленни връзки и на двете колене, е с 41 участия и 5 попадения за “сините“, смятат от „Тема спорт“. Ситуацията с талантите следи и наставникът на „Ботев“(Пловдив) Николай Костов, който също е имал възможност да ги тренира през сезон 2011/2012 на “Герена” като не крие, че няма нищо против да ги вземе в своя тим.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене