ЕКСКЛУЗИВНО!!! Митьо Очите не е в съзнание, както се твърдеше по-раноно пак ще ляга под ножа заради нова операция!

Според информация на ТОП ПРЕСА, до която сме едни от първите, стигнали до нея се оказа, че появилата се информация, че култовият силовак се е върнал към живота и е в съзнание е партенка. Той продължава да се бори за живота си. Вярно е обаче, че пулсът и кръвното му вече са с по-добри показатели

Бургазлията с прякор Очите, който беше прострелян на 8 юни вечерта в Слънчев бряг има някакво подобрение, но  е на апаратно дишане и си остава. Все още жизнените му показатели се поддържат поддържат в нормите с помощта на медикаменти, но при минимални количества, а стойността на една инжекция от многото, които вече са му били поставени е в порядъка на 3 хил. лв, твърдят запознати. Пак според тях, за опазването на сочения за подземен бос Димитър Желязков са влети 100 банки кръв, а лечението му надхвърля сумата от 200 хиляди в родна валута.

От постъпването му в отделението по Реанимация на Бургаската болница, с пет куршума в тялото, при масовата престрелка в Слънчев бряг, той е под въздействието на лекарства. Седирането му е било наложително, предвид раните и двете тежки операции, които му бяха извършени. Утре предстои за пореден път да бъде „отворен“ за следващата операция.

Днес по-рано пък излезе информация, че Желязков е дошъл в съзнание, но се оказа лъжа, тъй като до преминаването на поредната операция Митьо Очите трябва да се поддържа изкуствено в безсъзнание. Тежките кръвоизливи, са овладени на този етап. Прелятата кръв в тялото на простреляния е над 30 литра. Лекарите изчакват да премине следващия критичен период, шансовете му вече са по-големи.

Травмите му са на бял дроб, корем, пикочен мехур и крайник. Един от куршумите е все още в тялото му.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене