Абитуриентката с най-скъпите рокли гневна във фейсбук. Била неразбрана!!!

Красавицата Каролина – Клер, която нашумя като абитуриентката с най-скъпите рокли за бала, написа гневно писмо във фейсбук

То бе отговор заради многото коментари, повечето критични, които предизвика заради скъпите си тоалети.

Както стана ясно в публичното пространство родителите й са платили 15 хиляди лева, специална доставка от Дубай. Това повлече след себе си мнението на десетки българи, че това е кич, който дои си е чиста проба излишна показност и вулгарност на фона на това, че много хора гладуват и тънат в мизерия. Това вбеси дамата, която приятелите наричат Кери, и тя обвини всички в злоба и заяви, че е неразбрана.

Ето какво публикува тя без редакторска намеса, а изводите от написаното нека ги правите вие, читателите ни:

Здравейте анонимни коментатори.. Имам дар слово , но тъй като вие нямате, ще „проговоря на вашия език“ ! Моето семейство не е искало по никакъв начин да претендира с богатство, това че вие го приемате по този начин е вече отделен въпрос. Какво като сме решили да го обявиме, нещо лошо направихме ли ви ? Аз живея на принципа – като можеш да помогнеш, помогни ако не, не пречи!. Не познавам злобата, завистта и егоизма! Не мисля, че по някакъв начин съм попречила на съществуването ви.!!! Пишете за егоизъм и защо не дарявам средства?

Благотворителности и дарения правя всяка година и то по няколко пъти, но не го съобщавам, защото очевидно би било смешно и показно. Всичките ми планове и амбиции са свързани с това да помагам и да бъда полезна, знам, че са абсолютно недоходоностни , а изискват високо вложение, но няма да бъдат опоменати в нито една медия! Приют за животни, клиника за хора без възможност, лекуващи се безплатно…

Да, точно така, защото в днешно време, особено в нашата държава се изискват определени средства дори що се отнася до здравето !!! А някой поинтересува ли се от мечтите и добродетелите ми?! Забелязахте ли изобщо споменатите животни в статията? Май не?!

Хмм…..защото може би самите вие така сте се зомбирали от думата „сума“,че съвсем забравихте за какво всъщност е статията.

Знам, че очаквахте разглезено момиченце без елементарна култура – е изненадах ви ! Научена съм да се съобразявам – финансово възпитана съм! Не знам дали сте злобни или завистливи или каквито и да е било, знам едно – скучно ви е ! Ежедневието ви е сиво, написахте 1000 коментара, отделихте няколко ценни часове от живота си вместо да ги използвате за нещо градивно. Щом сте толкова съпричастни, защо не подкрепяте мира по света? Защо не стачкувате, а тихо роптаете?

Хайде, заминете на война, да се борите за неоправданите и бъдете пример! Защо не плачете наравно с плачещите? Защо не сте съпричастни за тъгата? А оплювате щастието?! Вие сте тези с кривите разбирания , не аз или семейството ми ! Това са новини хора ! Не трън в очите ви! Научавате по нещо ново, без значение дали ви харесва! И на мен не ми харесва, че има войни или че се нарушават законите или че отвличат жени, деца всеки ден.. Но на вас май ви харесва ?

Обичате сивотата, скандала и тъгата. Храните се с тях. Искате да се чувствам виновна и нещастна, че съм имала страхотен бал – е няма как да стане! На вас ви е по-лесно да оплювате празника ми, от колкото да се вдигнете на стачка и да изложите искания за по-добър живот! ! Нали?! Парите се печелят трудно, особено когато са изкарани по честен начин ! Такива хора са достойни за уважение.! И никой не е виновен за семейството в което се родил. Поздравления на абитуриентите, които с минимални средства изглеждаха прекрасно, щастливо и доволно!

Не забравяйте, че каквато енергия изпращате, такава ще получавате в живота!!! Благодаря на всички мой близки и на тези, които дори не познавам за положителните коментари и позитивни пожелания !!! А тези, които се изказаха негативно ми показаха, че са много по-малко от тези, които ми мислят доброто и че добротата и красотата ще спасят света!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене