Скандал! Мръсен бизнес се върти в болницата в Благоевград

Регионалната здравна инспекция започна спешна проверка на случая с приетия снощи късно в болница Благоевград охранител от Петрич. Здравната инспекция иска да уточни детайлите около настаняването на 39-годишния Димитър в реанимация, правилни ли са били действията на благоевградските лекари и защо пациент с инфекциозно заболяване не е настанен в инфекциозно отделение?
Въпросите са много, но истината е само една и тя е видна – мръсен бизнес се върти в болницата в Благоевград. Какви са мотивите на д-р Лазарова от инфекция да не приеме пациента? Както съобщихме снощи 39 годишният мъж бе докаран в благоевградската болница. В Спешно отделение е имало известна суетня къде да бъде настанен.
РЗИ се активизираха – въпросът е дали ще успеят да разкрият мръсната тайна. Е, ако и там няма нотка на корупция, разбира се ние от Топ Преса ще помогнем. Показателно е, че хора без пари за някои не са хора. Всеки Божи ден това се доказва и доказва. Няколкократно сигнали достигат в редакцията ни, че от неудобство просто избягваме да им обръщаме внимание, но взима да ни писва, защото виждаме, че ни стига и до нашия граб, а този случай от снощи, чашата определено преля!

В петричко абсолютно лекари няма. Това са тъпо търговци, при положение, че една диганоза немогат да ти сложат. Единствното нещо, което ги интересува са парите – да дойдеш, да те гледат като банкнота, и да ти вземат живота. Няма специалисти, няма нищо. Изпращат те по другите градове с линейка, без изобщо да ги интересува съдбата ти. Всичко е заради мръсните пари. Лекарите се превърнаха в бизнесмени, които ш*бано ти вземат живота. Господ гледа, и рано или късно всичко това ще се върне. Ние от Топ Преса с двете ръце и крака ще помогнем правдата да възтържествува.
А коментарите от рода на това се усложнило, онова се е усложнило са познати и вече дами и господа изглеждат смешни!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене