СБЪДНА СЕ ОЩЕ ЕДНА ПРОГНОЗА НА ТОП ПРЕСА!!! Неврокопчанинът Илко Пиргов и банскалията Димитър Везалов станаха съотборници

Двамата вече са съотборници в „Локомотив“(Пловдив), след като парафираха с клуба. Случилото се пък показва, че ТОП ПРЕСА е сериозна медия и следи задълбочено събитията, след като отдавна информирахме на къде отиват нещата 

Роденият в Гоце Делчев футболист прогнозирано се раздели с „Берое“, след като явно нещата не вървяха там, особено в последната година, когато определено изпадна в немилост. Търканията логично доведоха до раздяла след края на сезона, а вратарят преминава при пловдивските „смърфове“ в качеството си на свободен агент, след като договорът му със старозагорци изтече след финала на първенството.

Илко Пиргов пък е утвърдено име в българския футбол, след като през кариерата си е бил вратар на „Пирин“(Благоевград), чийто юноша е, а „Локомотив“ е неговият седми играч, след като преди това премина през ЦСКА, „Отопени“, „Черно море“, „Литекс“ и „Берое“. Договорът на със „смърфовете“ Пиргов е за две години.

Роденият в Банско централен защитник Димитър Везалов определено също може да се смята като добро попълнение, след като и той подписа контракт за два сезона. По съвпадение футболистът също е минал през „Берое“ като освен там е играл в „Левски“, „Ботев“(Пловдив), „Славия“, а така също в клуба от родния му град, където реанимира своята кариера, която бе в лек миманс. За последно се подвизава в полския „Заглембе“(Сосновиец). Името на бранителя пък нашумя изключително много точно преди 3 години, когато след негов автогол в 77-та минута на решителен мач срещу „Славия“, тогавашният му тим „Левски“ завърши 1:1, след като до тогава водеше с 1:0 след попадение на Базил де Карвальо. Това бе достатъчно титлата да бъде подарена на „Лудогорец“. След това Димитър Везалов изпадна в немилост на „Герена“, където бързо го разкараха, за да премине през „Ботев“(Пловдив), „Славия“ и Банско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене