„Училищна панорама 2016” презентира учебните заведения в Благоевград днес

Благоевград показва днес своите учебни заведения и множеството постижения на възпитаниците им в традиционната „Училищна панорама 2016”. Химикотехнологичен и металургичен университет – София и Югозападен университет „Неофит Рилски” са представителите на висшите учебни заведения, които ще представят възможностите за кандидатстването в тях.

Събитието започна в 10:00 часа днес на площад „Георги Измирлиев”. „Училищна панорама” се организира от Община Благоевград и Центъра за кариерно ориентиране към Регионален инспекторат по образование – Благоевград.

Училища, езикови школи, езикови центрове и занимални за извън училищни занимания ще представят своите възможности, успехи, постижения, специалности.

Целта на инициативата „Училищна панорама” е да подпомогне родителите, бъдещите ученици, учениците в преход към средно образование и зрелостниците, продължаващи образованието си, да направят своя информиран избор. Изложението е и още една възможност учебните заведения да представят чрез презентации и отличия своите постижения в различни области пред благоевградската общественост.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене