Любовен хороскоп за 23-29 мaй

Планетата на любовта Венера ще навлезе в знака на зодия Близнаци във вторник. От друга страна ще се противопостави на Марс, който се намира в ретроградна фаза. Нова любов, хармония, но и малко разногласия очакват различните представители на зодиакалните знаци. Повече вижте в любовния хороскоп представен от az-jenata.bg.

Овен
Емоционалната връзка между вас и партньора ви ще бъде по-важна от всякога. Двамата може да решите да посещавате някакъв курс или да се отдадете на любимо ваше занимание. Ще положите усилия, за да подобрите комуникацията, както и ще направите преоценка на финансите ви.

Телец
В петък Марс ще попадне ретроградно в сектора на вашата връзка. В резултат вие и любимият човек ще трябва да намерите начин да преодолеете препятствията във взаимоотношенията ви. Възможно е някой от вас да се страхува да продължи напред във връзката ви. Ако е така не си губете времето и споделете вашите усещания. Липсата на комуникация само ще влоши нещата.

Близнаци
Пригответе се за вълнения в областта на романтиката. Във вторник Венера ще влезе във вашия знак и ще се задържи там до 17 юни. В резултат на това ще получите повече възможности в сектора на любовта.
Вашият магнетизъм ще привлече някой специален за вас човек и ако нямате половинка до себе си, отворете съзнанието си и действайте. За обвързаните представители на зодията в средата на седмицата ще има труден момент, но после всичко ще се нормализира.

Рак
Марс ще наруши романтиката и за родените под знака на зодия Рак, тъй като ще бъде ретрограден. Така ще се задържи до 29 юни. В резултат и сексуалният ви живот ще претърпи някои промени. Ако скоро сте се запознали с някого, на този етап забавете сексуалните забавления. В противен случай може да бъдете доста разочаровани.

Лъв
Ако в последно време сте се чувствали самотни, тази седмица ще се радвате на повече социални контакти. Венера ще се премести в сектора на социалните взаимоотношения, което може да ви изненада романтично и да усетите привличане между вас и ваш приятел. Не е изключено да искате да представите и интимния си партньор пред близки и приятели. Моментите на ревност също не са изключени.

Дева
Любимият човек ще ви накара да се чувствате добре през тази седмица. Не само ще имате романтични моменти, но е напълно възможно половинката да ви помогне да постигнете успехи в работата.
От друга страна някой в семейството ви ще се опита да се намеси във взаимоотношенията ви. Не го позволявайте.

Везни
Самотните представители на зодията имат големи шансове да се запознаят с някоя интересна личност. По някакъв начин тя или той ще привлекат вашето внимание. Предстоят ви интересни мигове.

Скорпион
Чувствате се така, сякаш сте загубили нещо. Бъдете търпеливи и разберете, че моментът не е подходящ да започнете нещо ново. Това важи и за създаването на нова връзка. Марс е ретрограден във вашия знак. Сега е моментът да направите преоценка на целите си, както и на любовния живот. След 29 юни нещата ще се обърнат във ваша полза.

Стрелец
Допълнителна доза хармония ще добавите във взаимоотношенията с половинката през тази седмица. От вторник до 17 юни Венера ще се движи във вашия сектор на партньорствата. Ако в последните дни сте имали конфликти, сега може да ги изгладите. Единствено във вторник може да имате някакви разминавания, тъй като тогава Венера ще се противопостави на Марс, който е ретрограден. Намалете егото и се радвайте на хармонията.

Козирог
Ако нямате половинка до себе си, офис романтика може да направи любовния ви живот много интересен. Огледайте се дали някой от вашите колеги не ви изпраща закачливи послания. От друга страна на някакво социално мероприятие също има шанс да създадете нови интересни контакти.

Водолей
Любовта е във въздуха! От вторник до 17 юни Венера ще се движи през вашия сектор на романтиката и ще ви предостави възможността да срещнете някоя интересна личност. Ако сте необвързани, извлечете максимума от всички покани, отправени към вас. Не стойте у дома, там няма да срещнете любовта! Обвързаните представители на зодията ще прекарат много романтични моменти с любимия човек.

Риби
Ако скоро сте започнали нова връзка, през тези дни ще имате желанието да я представите на близките ви. Семейството ще бъде положително настроено, ще се усеща хармония и всичко това благодарение на Венера. От друга страна, ако се намирате в сериозни взаимоотношения, вие и половинката ви може да предприемете някаква промяна, може би общо съжителство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене