Внимавайте с шофирането, тази сряда е коварна

Луната е в знак Везни и е в квадрат с Плутон, а с Уран е в опозиция. Затова бъдете днес по-внимателни, ако се налага да шофирате или да работите с техника! Пазете се от травми. Не се препоръчва да купувате нови дрехи – по-късно няма да ви харесват.

Уязвими са бъбреците и ендокринната система, най-вече панкреасът. Хората с диабет да бъдат особено внимателни, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева, цитирана от „Флагман“.

„Подходящо време за избор на парфюми. Повече време прекарвайте на чист въздух. След 18:24 часа Луната започва да се движи по празен курс. Не се препоръчва да се започва нищо важно и ново. В 12-ти лунен ден, който ще продължи до 17:29 часа, става включване на космическата енергия и изчистване на мислите, тялото и душата. В кръвта има високо съдържание на хормони. Да не се претоварва сърцето, което е особено уязвимо. Появилите се болести може да се окажат опасни, ако не се вземат срочно мерки. Да се увеличат течностите, чайове, отвари. Да не се консумират ябълки. В този ден е необходимо да се прояви милосърдие и състрадание“, съветва астрологът.

„Молитвите произнесени сега, но от сърце и напълно искрени, се изпълняват. Идеално време за уединяване и дълбоки медитации. В 13-ти лунен ден (след 17:29 часа) е добре да се усвоява нова информация, затова четете книги, които позволяват да опознаете света и себе си. Ако се появят стари проблеми, запазете търпение, отнесете се спокойно към тях и ако е възможно, преминете към решението им“, добавя Ивелина Пенчева.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене