Финалистите от „Фермата“ на гости в Рибново при Мустафа (Снимки)

0ad6e5786f36237a095a8e1bdcd87635Най-добрите фермери Райно, Нора и Мустафа и след телевизионното предаване „Фермата“ остават приятели.

В неделя Райно, съпругата му, както и прекрасната фермерка Нора гостуваха на приятеля си Мустафа в гърменското село Рибново. Там звездната фермерска тройка направи поредната си сбирка и отново засвидетелства приятелството си, създадено по време на телевизионното риалити.f289b9c0b86ef57039c7b45953ac9f8f

Тримата си направиха незабравим пикник сред красивата природа на Рибново. Обиколиха красивия курорт „Огняново“ и минералните му извори, както и Гоцеделчевския регион и останаха очаровани от природните дадености и добрите хора, които навсякъде ги разпознаваха, поздравяваха и се снимаха за спомен с тях.

„Да, ние наистина създадохме във „Фермата” едно топло и истинско приятелство, което от само себе си продължава. Не сме прекъсвали връзката си нито за миг след предаването. Търсим се постоянно, гостуваме си и това приятелство сме сигурни, че ще продължи и занапред. Аз също гостувах на Райно със семейството си, и то неведнъж, но това лято имаме намерение да се съберем за повече дни. Искаме да сме заедно по-дълго време, за да се наговорим, защото все остават неизказани неща при кратките ни срещи“, сподели Мустафа.

Той допълни, че тримата обмислят на следващи сбирки да поканят и други свои приятели, участвали във „Фермата“. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене