Повод за гордост: Неврокопчанката Величка Петрова Попова бе наградена с награда „Учител на годината“!

Отново гордост за гр. Гоце Делчев! Родената в нашето красиво градче Величка Попова, детски учител в ОДЗ № 8 „Таврия“ – гр. София, бе удостоена с престижната награда „Учител на годината“ от СБУ. На 11 май 2016 г., в Деня за почит на светите братя равноапостоли и първоучители Кирил и Методий, в навечерието на най-светлия български празник – 24 май, Синдикатът на българските учители проведе заключителния етап на XIX Национален конкурс „Учител на годината”, едно от най-емблематичните и дългоочаквани събития за българското учителство. Церемонията по награждаване на най-добрите учители от страната бе открита с тържествено слово на председателя на Синдиката на българските учители д.ик.н. Янка Такева. За престижния конкурс в „София хотел Балкан“ бяха номинирани 59 учители и директори от цялата страна, измежду, които бяха излъчени победителите в деветте направления.

Завършилата в НПГ „Димитър Талев“ наша съгражданка попадна в класацията за най – добър възпитател, работа в извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници.

  1. Ето и цялата класация: Възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници:

Ася Иванова Кулева, старши учител по немски език в МГ „Баба Тонка“ – гр. Русе

Стефка Николаева Султанова, педагогически съветник в ПГ по икономика „Проф. д-р Димитър Табаков“ – гр. Сливен

  1. Млади учители:

Самуил Станимиров Йонков, учител по история в СОУ „Райчо Каролев“ – гр. Габрово

Величка Петрова Попова, детски учител в ОДЗ № 8 „Таврия“ – гр. София

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене