Преподавател от Испания изнесе лекции в Югозападния университет „Неофит Рилски“

Доц. д-р Виолета Луке Рибейес от Катедра Психология на Университета на Кадис, Испания изнесе лекции пред студенти на Югозападния университет „Неофит Рилски“. Пред третокурсниците от специалност „Психология“ доц. д-р Рибейес говори по темата „Психология на освобождаването”, а четвъртокурсниците от същата специалност се запознаха с темата  „Жени-имигранти във ферми за бране на ягоди в Уелва (Андалусия, Испания)”.

2„Очарована съм от Университета и от града. За мен е огромна радост да виждам такава заинтересованост от страна на студентите“, каза доц. д-р Виолета Рибейес.

Доц. Рибейес запозна студентите и преподавателите от Югозападния университет с учебния план и организацията на обучението по Психология в Университета на Кадис, Испания. Тя се срещна с част от преподавателския състав на Катедра Психология на ЮЗУ „Неофит Рилски” – проф. д-р Станислава Стоянова, доц. д-р Мария Мутафова, ас. д-р Десислава Иванова, ас. д-р Теодор Гергов, ас. д-р Биляна Йорданова, х. ас. докторант Марияна Стамболийска и докторант Мария Касапова.

3            Поводът на изнесените лекции е участието на доц. д-р Виолета Луке Рибейес в преподавателска мобилност по програма Еразъм в Катедра Психология на ЮЗУ „Неофит Рилски”.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене