Неврокопският митрополит Серафим венча единия от братята-близнаци от бизнес фамилия Бошкилови-Венелин

Кумуваха другия брат-близнак Валентин и Златка Бошкилови

 

Неврокопският Митрополит Серафим венча единия от братята близнаци от бизнес фамилия Бошкилови – Венелин Бошкилов и съпругата му Миглена Стойкова. Кумуваха  брат му близнак Валентин и съпругата му Златка Бошкилови. Шафери на църковния сватбен ритуал  бяха малките Кръстю и Кръстиан Бошкилови.

Празничното и канонично църковно венчание се състоя в храм „Успение Богородично“ в гр. Благоевград и бе отслужено от Владиката Серафим и още няколко свещеници. Гости на сватбеното тържество бяха  близки, роднини и познати  на младото семейство, които пожелаха успехи и наследници на семейството.

Владиката Серафим отслужи Владишка служба и благослови младото семейство като им заръча да създадат  силно християнско семейство със здрави наследници  и в трудни моменти да се уповават на църквата с вяра, молитва и смирение.

Преди 5 години, покойният вече Неврокопски Митрополит Натанаил венча другия брат близнак-Валентин. Тогава букета хвана именно Миглена и днес тя стана съпруга на Венелин Бошкилов.

По време на църковния ритуал заваля и кратък дъжд, което присъстващите изтълкуваха като знак за това, че на младото семейство ще им върви по вода в дългия житейски път.

Беше осветен и новият апартамент на младото семейство с тържествен водоствет за здраве, берекет и успехи.

След задължителните църковни и граждански обичаи всички се отправиха да отпразнуват с радост и веселие радостната новина.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене