Дългокрака перничанка дойде на бала с кученцето си

Студент събра погледите със 1000-кубикова пистова „Хонда“

Перникчанката – студентка, Софи Бохорова позира на абсолвентската си вечер с кучето Стиви, порода померан. Като истинска холивудска звезда, чаровната бъдеща финансистка гушна любимото си четириного и се снима с него. „Кучето е кръстено на певеца Стиви Уондър и дойде да ме израти на бала“, каза с усмивка Софи, превърнала се в една от атракциите на вечерта, а колегите й от ЮЗУ я нарекоха българската Парис Хилтън.

Множество коментари предизвика и друг четвъртокурсник от специалност „Финанси“ – Станислав Стипцов от разложкото село Баня, който пристигна на бала, яхнал 1000-кубикова пистова „Хонда“, съобщава struma.bg.

И докато колегите му се снимаха, любителят на високите скорости форсира мощната машина, като почти запали гумите, вдигайки облаци пушек над ІІІ учебен корпус. Той повтори същата демонстрация и на стоянката за таксита на булеварда. Част от присъстващите и минувачите извръщаха с почуда глави и цъкаха с език, други, явно приятели на абсолвента, го поздравиха. Все пак накрая Станислав връчи ключовете от мотора и каската на друг младеж и отиде да се забавлява с колегите си./БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене