ВЕСЕЛИН МАРИНОВ УЧИ MTV ХИТ НА ЛЮБО КИРОВ

големите надежди жури

Веселин Маринов учи MTV хит на Любо Киров, а Любо Киров – прави първи стъпки в хип-хоп танците. С този обмен на музикален опит започна първата си репетиция журито в най-новото шоу на Нова „Големите надежди”, което ще започне от 12 март, 20.00 ч. по Нова.

След като продуцентът Маги Халваджиян събра три поколения, които да посрещнат младите таланти на сцената, тримата изпълнители решиха, че най-добрия начин да се стиковат, е да разучат емблематични песни от своите музикални репертоари.

Вдъхновен от талантливата си колежка, Любо прие предизвикателството да разучи последния й хит „Мойта музика“, но с едно условие – Дивна да му предаде опит в хип-хоп танците. Тя от своя страна си припомни „За теб, България“ на Веселин Маринов, която пяла блестящо още в детските си години по време на конкурси. Любимецът на цяла България пък влезе в ролята на Любо Киров, като разучи едно от най-успешните му парчета „Говори ми на ти“, излъчено и в авторитетната класация на МТV ”Europe’s World Chart Express”.

Дни преди старта на „Големите надежди“, звездните коментатори, както самият Маги Халваджиян ги нарича заради ролята им единствено да коментират и насърчават, споделиха и своите ценни съвети към малките таланти. „Да бъдат естествени и освободени, когато се изправят пред огромната публика”, започват с напътствията си Любо и Веселин Маринов. „Да не спират да мечтаят, защото именно това прави хората истински личности”, е съветът на Дивна. „Задължителни тренировки на сухо с дезодорант в ръка пред огледалото вкъщи”, с усмивка допълват и тримата.

Как звездните коментатори ще се подготвят за старта на шоуто? Как три поколения ще застанат един до друг, за да подкрепят големите надежди на България? Какви изненади са ни подготвили, ще разберем на 12 март, 20.00 ч. по Нова. Дотогава, всички, които обичат да се забавляват и искат да станат част от публиката на „Големите надежди”, могат да заявят своето желание, като се обадят на телефон 0885 613 363.

„Големите надежди” – 12 март, 20.00 ч. по Нова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене