Снегът идва и в Югозапада днес

снеговалеж

Днес ще продължи да духа умерен и силен североизточен вятър и с него ще нахлува по-студен въздух. Ще бъде облачно, с валежи, предимно от сняг. Ще се образува снежна покривка и на места в източната половина от страната ще има условия за преспи и навявания. Температурите ще се понижават и ще бъдат без съществен дневен ход – между минус 1° и 4°, в крайните югозападни райони до 12°

За Благоевград максималната температура днес ще е 5°, а минималната 1°, за Банско 8°/3°, Разлог 8°/3°, Дупница 4°/0°, Кюстендил 4°/0°, Перник 3°/0°, Гоце Делчев 10°/5°, Сандански 12°/7° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 10°, а минималните до 5°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, оставайки по-високо от средното за март.

В планините ще бъде облачно, ветровито, с валежи от сняг. Ще духа силен, по високите части и бурен североизточен вятър. Температурите почти през целия ден ще са: на височина 1200 метра – около минус 4°, на 2000 метра – около минус 8°.

Над Черноморието валежите ще са от дъжд и сняг; ще е и доста ветровито. Ще духа силен, временно и бурен североизточен вятър. Температурите ще са без съществен дневен ход и максималните ще са между 2° и 4°. Температурата на морската вода е 6° – 7°. Вълнението на морето ще е 4 – 5 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене