След грозния слух за разстрела на виден петрички бизнесмен! Бащата на Коце Маце, Страхил Хаджииванов: Синът ми е жив и здрав, но не е в Гърция!

След разпространеният грозен слух, че бизнесменът Костадин Хаджиев бил разстрелян от негови партньори в бизнеса, днес репортер на Struma.com се срещна и разговаря с баща му, Страхил. Той бе любезен да отговори на няколко поставени му въпроси в компанията на двама негови приятели, с които бе на среща в заведение зад сградата на Дирекция „Социални грижи“ в Петрич.

Бай Страхил, както го наричат повечето му близки, беше във видимо добро здраве и настроение.. Страхил Хаджииванов, сподели, че след грозния слух се чул по телефона със сина си Костадин. “Синче, той е жив и здрав! Но работата му е такава, на бизнесмен, че не се свърта на една място и в една държава. Коцето не е в Гърция, както го пишат по вестниците и че се занимавал с търговия с цигари. Неговият бизнес е по-голям.“, каза баща му.

Възрастният мъж, бе крайно възмутен, че загробват сина му при положение, че той е жив и здрав. “Тоя, който е пуснал този лъжлив слух, заслужава куршум в главата, дава ли си сметка какво причини на нас близките ни, като го чух за малко не умрях, срамота, каза бащата на Коце Маце и продължи да допива сутрешното си пенсионерско кафе.

Валентин Герчев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене