Жители и магазинери от Гоце Делчев с благодарност към общината за новите пейки на площад „Фонтана“

Община Гоце Делчев изненада възрастни и млади хора, както и търговците от магазините на емблематичното градско площадче „Фонтана“ в града с нови и атрактивни пейки за отдих покрай стволовете на големите дървета.

”Фонтана“ е едно от любимите и посещаваните места в Гоце Делчев от пенсионерите и младите хора заради многото магазини и заведения, както и заради малката градинка с пейки покрай шадравана, където майките с детските колички могат да изпият по кафе, спокойни, че площадчето е защитено от преминаващите моторни превозни средства.

Най-щастливи и благодарни за новите придобивки са магазинерите. Досега те излизаха пред търговските си обекти на слънце, когато нямат работа в тях и стояха прави, докато си почиват.

„Изказваме специална благодарност към община Гоце Делчев за монтираните нови пейки, които освен нас се ползват от много възрастни хора, които спират за почивка, да четат вестници или на раздумка“, споделиха за ИНФОМРЕЖА собственици и работещи в магазини на площад „Фонтана“. Те бяха първите, които се насладиха на новата придобивка, с която ги изненада общината.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене