Невиждана наглост и агресия! Синът на Е. Давидков – „Емигел“, Ивайло наби 21-годишна служителка, пуснала жалба за неплатени осигуровки в НОИ

Михаела пред кабинета на съдебния лекар, „Страхувам се“, каза 21-годишното момиче

Мършо, ще изчезнеш от Благоевград, оттегли си жалбите крещял наследникът от фамилия Давидкови

Потресаващо дебелоочие и наглост демонстрира синът на популярния в миналото бизнесмен от Благоевград Емил Давидков, Ивайло, научи Struma.com. Младежът, който стопанисва под наем кафене в сградата на Горското в Благоевград нападна и наби вчера сервитьорка, която си „позволила“ да подаде жалба срещу него в НОИ, че не е внасял осигуровките й.

Давидков-младши, придружаван от приятелката си издебнал Михаела вчера в благоевградския квартал „Еленово“ и ударил няколко юмрука в лицето, момичето понесло и удари в гърдите. Паднала на земята, ужасно изплашена. Незабавно е депозирала жалба в полицията, а днес очакваше съдебен лекар, за да се снабди с медицинско свидетелство.

Историята започва след като 21-годишната Михаела К. се разболяла, отишла на лекар и разбрала, че работодателят и не е внасял задължителните осигуровки по договора. Направила опит да говори с него, но не се получило и тя депозирала жалба в НОИ. Инспекторите незабавно щурмували заведението, в което работила като сервитьорка. И започнали ревизия на договорите. Това вбесило Ивайло Давидков, кoйто търсил под дърво и камък Михаела, за да и отмъсти: „Беше с приятелката си, с колата си, нападна ме и започна да ме удри, момичето до него крещеше „Мършо, така добре ли е?“, започва разказа си Михаела.

Беше озверял, дори днес, когато съм тук пред кабинета на съдебния лекар си позволи да продължи да ме заплашва, че ще изчезна от Благоевград. Депозирах жалба в полицията и затова ме предупреди, веднага да я изтегля, за да не ми се случи нещо, каза още Михаела. Тя сподели, че се страхува от Ивайло, защото много яростно я заплашвал. Полицията започна работа по жалбата на Михаела.

Припомняме, че фамилията Давидкови отдавна вече не е в позиции да заплашва, когато и да било с такова самочувствие, Фирмата „Емигел“ почти фалира, продадоха голяма част от имотите им заради дългове към банки и физически лица, продадоха бензиностанцията им, сега стопанисват „Съни бар“ в сградата на горското. Следим случая и това как ще приключат проверките на НОИ в заведението на работодателя Давидков, а и какво ще направи полицията.

Искрено се надяваме, че институциите ще си свършат работата. Предполагаме, че след случая ще се сезира и Инспекцията по труда, която да направи проверка, какви са условията на труд, как се плаща и кое дава такова самочувствие на Давидков да се саморазправя със служителите си

Екип Struma.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене