ТЕЖЪК ИНЦИДЕНТ НА ПЪТЯ ДУПНИЦА-САМОКОВ! Стоматологът д-р Симеонов се заби с „Фиат” в топола, пожарникари рязаха ламарината, за да го извадят

Зъболекарят Симеон Симеонов от дупнишкото село Яхиново изпусна управлението над лекия си автомобил и се заби в топола на пътя Дупница-Самоков. Огнеборци разрязаха ламарините на фиата, за да извадят 42-годишния мъж. Д-р Симеонов оцеля, но с много травми по тялото.

Пътният инцидент стана вчера около 16,30 ч. Шофьори, станали свидетели на катастрофата, се обадили на тел. 112. На място пристигнаха две линейки на Спешен център – Дупница, пътни полицаи и пожарен автомобил. От жестокия удар в тополата автомобилът е смачкан до неузнаваемост, д-р Симеонов е останал заклещен вътре. Огнеборците от Дупница действаха светкавично и извадиха пострадалия стоматолог, който веднага е транспортиран до Спешен център – Дупница. По спешност е свикан екип от ортопед, невролог и хирург. При първоначалния преглед е установено, че зъболекарят е с травма на главата, гърдите и е със счупен крак. Транспортиран е за „Пирогов“.

Предполага се на д-р С. Симеонов му е прилошало зад волана, изпуснал е управлението над автомобила и се е забил в тополата край пътя. РУП – Дупница изяснява подробностите по тежката катастрофа.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене