Какво се случва? Серия жалби и сигнали за измама и некоректност срещу абланишкия предприемач Садитин Газиев!

Редакцията на информационна агенция www.toppresa.com е зарита от сигнали и жалби за некоректност и обвинения в директни измами срещу известния строителен предприемач от село Абланица – Садитин Газиев. Бившето величие в местния строителен бранш така е задлъжняло до ушите, че, според местните представители на едрия бизнес, той е истински бизнес „труп“ и от кашата, в която е затънал сам, няма измъкване. Редом с десетките фирми, които го съдят заради неизплатени задължения, вече се нареди и държавното предприятие „Напоителни системи“, на което Газиев също дължи, при това не малко пари. Всичките му активи са блокирани, но средствата не стигат, за да задоволят кредиторите.

Последният сигнал, постъпил днес до нас, е от неврокопска енергийна фирма, която има да взема повече от 35 000 лева от господин Газиев. Сигналите до нас са следствие на кампанията, която преди време подеха колегите от партньорската медия „Градът“ за война с междуфирмената задлъжнялост и целят единствено да предпазят и други представители на бизнеса от некоректното отношения на Газиев и фирмата му „Инерт-Бетон Траспортрстой“.

Направихме няколко опита да се свържем с господин Газиев по телефона, но се оказаха неуспешни. Опитахме се да се свържем и със счетоводството му в град Гоце Делчев, но от там отказаха коментар.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене